Blandad Europakuriosa

  • Bajen lierade sig givetvis med Shamrock när vi mötte dom… ett av deras sjuttioelva friendship
  • Utrecht hade mycket imponerande stämning hemma, riktigt tung kortsida men sittplats sjöng också med och Utrechtpubliken tog matchen på allra största allvar.
  • 0-4 efter matchen i Holland och endast 3500 Djurgårdare av 4449 i publik på Råsunda (ca 900 Utrechtsupportrar) låter inte så skoj, men det var en de bästa upplevelserna och stämningen någonsin! DIF tog tidigt ledning och dominerade matchen vilket gav hopp på läktarna och det blev helt galen stämning, i stort sett varenda Djurgårdare på hela Råsunda sjöng, och aldrig förr har så få i publik skapat sån stämning. DIF vann med 3-0, det var nära att vi vände på steken denna magiska kväll.
  • Nära 5000 DIF i Köpenhamn var en storslagen invasion som blir svårslaget för något svenskt lag att någonsin matcha. Stämningen på Parken var också legendarisk och FCK-supportrarna blev rejält utsjungna och hade aldrig upplevt några ens i närheten av oss och hade redan då mött stora lag i Europa.
  • I Belgrad fanns utanför arenan en välkomstkommite på 2000 man som ville visa oss välkomna med skära halsen av oss gester. På matchen regnade det stenar över vår sektion. Samlade intrycket var att de inte gillade oss.