Om DIFENDERS

DIFENDERS STOCKHOLM är samlingsnamnet för insatta Djurgårdare, som främst huserar på Slakthuskurvan på Slakthusläktare.  DIFENDERS är för de Djurgårdare som har  varit med ett gäng år, eller decennier inom supporterkulturen, och ser sitt supporterskap till Djurgår´n som en livsstil. Vi lever helt enkelt Djurgårdens IF! DIFENDERS är ett initiativ att samla och förbättra gemenskapen, ha kul på matcherna samt öka engagemanget för laget i våra hjärtan – Djurgårdens IF!

DIFENDERS är ingen konkurrent till JK, Sofialäktaren eller andra supportergrupperingar inom vår supporterkultur. Tvärtom, DIFENDERS stödjer alla andra supportergrupperingar inom DIF och på matcherna ska alla engagerade Djurgårdare tillsammans vara en enhet. Vi är ett tillskott i Djurgårdsfamiljen som tillsammans med andra supportergrupperingar ska bidra till att vårt älskade Djurgårdens IF ska ha Sveriges absolut tyngsta, bästa och mest fanatiska läktarstöd.

DIFENDERS handlar om engagemang, passion och mentaliteten ”Utan Offer Ingen Seger”! Det är ett gammalt DIF-motto som det står skrivet om i DIF:s 100 års bok. U.O.I.S är ett motto vi vill lyfta fram på nytt, för utan uppoffring blir det inga segrar.

Djurgår’n är en unik, traditionsfylld och fantastiskt förening med en oslagbar historia.

Djurgårdsfamiljen – spelare, ledare, tränare, styrelse, kansli, ungdomar och supportrar. Alla som tillhör Djurgårdsfamiljen ska visa obändig stolthet över att vara Djurgårdare. Vi är det andra vill vara!

Vi har lyckan att vara Djurgårdare och endast det bästa är gott nog för Djurgårdens IF!

J.G
T.A
B.E
J.A

/DIFENDERS STOCKHOLM

logo_big_text

tatto