Hylla Andreas Isaksson

Nu glömmer vi allt som tidigare varit och lägger fokus på en enda sak – hylla Andreas Isaksson för sina år i DIF. Han har tagit två SM-guld och två cupguld. Andreas Isaksson har varit den kanske absolut viktigaste orsaken till de fyra titlar han hann ta under sin tid i Djurgårdens IF 2002 (dubbeln), 2003 och 2018 och alltid en god DIF-ambassadör.

Under Svenska Cupen 2018 släppte han inte in ett enda mål i hela cupen, och i semifinalen på Friends Arena mot packet räddade han en straff i ett minst sagt viktigt läge av matchen.

På söndag eftermiddag är det över. Handskarna ska upp på hyllan, Andreas Isakssons karriär är över. Efter titlarna med DIF, spel i bland annat Juventus, Rennes, PSV Eindhoven och Manchester City, 133 landskamper och tio utmärkelser som “Årets målvakt” tar det slut mot Sirius hemma på Stockholmsarenan.

Om du varit med och firat gulden Isak gett oss så är det din plikt att dyka upp på läktarna och hylla en riktig Djurgårdshjälte. Låt all glädje han gett oss genom åren flöda tillbaka från läktarna och ner på planen denna dag.

Du är vår hjälte och vår vän –
Nu har du fått komma hem, komma hem till Djurgården!”

DIF-Sirius – Andreas Isakssons sista match.

Stockholmsarenan, 11 november 2018 klockan 15.00.

Du ska vara där!

C704395B-5153-432C-A4F0-914E3DE58CC8

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s