Hellre ett inkast till DIF än VM-guld

Rubriken kanske provocerar då Sverige ångar på i VM och det är givetvis kul och ger alla svenskar en anledning att känna sig extra stolta. Man ska även givetvis hålla på sitt eget land i fotboll, men vi som följer våra klubblag slaviskt i AS tycker inte VM är det största som finns, långt därifrån. Vi fattar att bönder runt om i landet som tycker att sitt lag är viktigt då och då, med höjdpunkt var fjärde år inte förstår oss och vår passion till DIF. Absolut ingenting inom sportvärlden kan ens jämföras med våra känslor för Djurgårdens IF – laget som vi har älskat dygnet runt, året om, och det så länge vi kan minnas. Djurgårn är laget vi lever för och nu får Sverige ursäkta, nu jävlar längtar vi efter att se Blåränderna från stan lira boll igen!

Vi avslutade AS mycket starkt med 4 raka segrar efter den fantastiska Cuptriumfen, och vi är inte längre hopplöst efter toppen, vi smyger på bakifrån och gör DIF bara lite vassare sommar och höst kan det sluta lyckligt!

Sommaren har annars gett och tagit. Vi har gjort en fantastisk värvning i Erik Johansson som vi känner stor tilltro till, men tyvärr så gick den i år fantastiska Tino  sönder och blir borta ett tag. Räkna med att Bosse när som helst kommer landa en forward eller två…

Odessaresan och DIF-Mariupol hemma!

Europaäventyret är lottad, klart, och spikat. Det vet ni allt om och ni vet att intresset för Odessaresan är alldeles jävla fantastiskt! Varenda jävel och hans hund ska åka, och det på egen hand då Taylor Events inte lyckades ordna charterflyg när det behövdes som mest. Det kommer bli magiska dygn i Odessa och vårt bortafölje i Odessa lär bli ett av de mest imponerande av alla lags supporterförening i Europa i sommar och höst.

Vi pushar även hårt för hemmamatchen tors 26 Juli med matchstart 19.00, den är minst lika viktig! Vi ska se till att ge DIF ett fanatiskt hemmastöd för att ge oss ett bra resultat för returen. Vi uppmanar alla att köpa biljett i förköp omgående, först fyller vi Sofia, och sen Slaktis.

Biljetter DIF-Mariupol

ALLSVENSK OMSTART PÅ SÖNDAG!

DIF vs Peking JK-dagen på söndag 17.30

I skrivande stund ca 13 000 sålda, och Peking kommer med ett ganska stort följe. Mycket viktig match och ett toppmöte – gäller att vi är taggade för uppgiften.

JK-DAGEN – bli medlem i Järnkaminerna!

4800 medlemmar nu, efter söndag ska JK ha sprängt 5000-vallen. Bli medlem eller värva någon!

Stor parksamling i Skärmarbrink/Blåsut!

Läs mer om Parksamlingen här

Uppesittarkväll med DIF-podden och gäster på fredag

Uppesittarkväll med DIF-podden – läs mer!

94BC85FA-E6A0-4CE4-958D-A172C81CD715

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s