Vinnaren i Flaggtävlingen!

Här presenterar vi det vinnande flaggbidraget,  vi var helt eniga, denna flagga är fantastisk. Idén, utförande, färger. Toppklass på allt. Grattis Albin till Europaresan!

AC5C8BB3-D735-409A-B38C-DC3D6AC88AE4

Namn: Albin
Ålder: 24 år
Ort: Kungsholmen
Läktarsektion: Sofialäktaren

Grattis till vinsten och Europaresan! Klassisk fråga, hur känns det?
Stort tack! Det känns såklart riktigt bra. Efter många timmars målande så var det skönt att äntligen få klart flaggan. Jag var lite naiv i början och tänkte att det kommer nog inte ta så lång tid, men det har blivit x-antal timmar och ett par sena kvällars målande.

Berätta lite om ditt bidrag, hur du tänkte, motivet osv?
Flaggans motiv kommer i grunden från ett Stone Roses skivomslag, som är omgjort till en DIF version. Stone Roses är ett av mina absoluta favoritband och deras musik har hela tiden funnits med på ett eller annat sett. Det spelas nog inte en enda match utan att man på något sätt kommer i kontakt med Stone Roses, på puben innan match, i bortabussen eller att man ser någon flagga med Stone Roses koppling. Stone Roses är DIF helt enkelt!

Experttips till andra som vill göra banderoller?
Använd projektor för att skissa upp motivet på tyget, använd inte för stora penslar när du målar, var noggrann och stressa inte med målandet.

När gör din banderoll matchdebut?
Debuten för banderollen sker uppe i Östersund i bortapremiären den 1 april.

Drömlottning/resa i Europa?
Väldigt svår fråga. Det finns så många ställen man skulle vilja besöka med DIF. I första omgångarna kan man ju inte lottas mot alltför roliga lag, men jag håller tummarna för en resa till Storbritannien. Går vi vidare så hoppas jag vi får ett lag där vi kan mobilisera till max, dit alla som vill ska kunna ta sig. En resa till London vore drömmen!

Slutligen, cupkvart på födelsedagen mot Häcken. Tankar inför måndag?
Väldigt betydelsefull och viktig match. Hoppas verkligen hela truppen hinner friskna till och att vi kan nå upp till en publiksiffra runt 10.000. Stå upp och sjung!

Vi tackar Albin för intervjun och återigen GRATTIS!

FLAGGA FÖR DJURGÅRN!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s