Vårt Järnkaminerna!

Oavsett vilken supportergruppering eller supporterkategori du identifierar dig med, så är Järnkaminerna Stockholm navet som vakar över alla Djurgårdares intresse. Vårt Järnkaminerna. I nuläget Sveriges bästa och mest inflytelserika supporterförening.

Järnkaminerna tas på allvar och lyssnas på av alla DIF-föreningar, förbund, polis m.m men framförallt ger JK oss supportrar förstklassig service på matcherna, allt från prisvärda tåg och bussresor, fester och pubsamlingar,

Ifjol slog vi nytt medlemsrekord och nådde över drömgränsen 5000 medlemmar, en siffra vi ska krossa i år. Nu siktar vi på 6000 medlemmar under 2018! Vi tror att JK har enorm potential och vi tror att 10 000 medlemmar är fullt möjligt om något eller några år. 

Nu över 2000 medlemmar – 3000 innan DIF vs Bodö?

Läs mer och bli medlem här!

93860495-986D-4F0B-A5A1-ED97F648AB50

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s