Glödhet Djurgårdsfamilj drömmer om Europa!

Landslagsuppehållet har kännts som en evighet men är nu äntligen över och på söndag drar världens bästa liga igång igen för Blåränderna när vi möter Sirius borta.

Vi drömmer om en Europaplats och kan dessutom bli bäst i stan, nu jävlar gäller det och Djurgårdsfamiljen är nu glödhet – nu jävlar vi greja Europaplats!

Fyra matcher kvar och tempen i Djurgårdsfamiljen är nu glödhet – DIF ska få bästa publikstödet någonsin!

Sirius vs DIF Sön 17.30

På bara några timmar sålde vi slut alla biljetter som fanns kvar på hela Studenternas i Uppsala när de släpptes. Arenan tar in 6500 nu efter att Uppsala kommun dragit ner tidigare maxkapacitet som var på 7200, och av dessa 6500 kommer Djurgårdare vara i majoritet och finnas på sektioner över hela arenan.

DIF vs Häcken sön 22 17.30

I början av veckan låg vi på 10k sålde och det kändes som ”det stog still” men senaste dagarna har försäljningen verkligen börjat röra på sig – nu över 12 000 sålda! Det är ändå 9 dagar kvar till match så det finns god potential till bästa publiksiffran någonsin i icke premiär eller match mot storlag, inte omöjligt att vi når 18-20 000! Dags att vi snackar upp denna och sprider bra vibbar.

DIF vs Jönköping 29 okt 17.30

Årets sista hemmamatch och vi det kan vara avgörande match för att säkra Europa, och biljettförsäljningen har redan kommit igång, framförallt på Sofialäktaren.

Kalmar FF – DIF sön 5 nov 15.00

Svårt att sia om sportsliga läget denna match men vi hoppas på ett massivt oförglömligt party där många, många tusen Djurgårdafe firar Europaplats. Igår hade 1437 Djurgårdare säkrat biljett, en alldeles galen siffra med över tre veckor kvar. En jämförelse, MFF med sju poängs försprång möter Peking borta på måndag som är dessutom är kortare resmål – de har sålt färre än 1000. Inte dåligt av dom, men visar på att vår försäljning i Kalmar är exceptionell och det ska bli kul att se hur många vi blir till slut…köp biljett till partyt i Kalmar!

Biljetter Kalmar – köp på bortastå, Sektion N eller K

Kom igen nu Djurgårdsfamiljen – nu fixar vi Europa!

IMG_1594

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s