DIF fotboll – agera nu!

Blåränderna ligger tvåa, bäst i stan och jagar Europaplats och det återstår nu endast två hemmamatcher. Först ut Häcken hemma sön 22 okt 17.30 – det lag som först utmanar oss om Europaplatserna så det är en otroligt viktig och kanske avgörande ”sex poängmatch”!

Laget förtjänar storpublik sista hemmamatcherna!

Senaste hemmamatcherna mot Halmstad och Örebro har 13 000 respektive 14 000 Djurgårdare varit på plats på Stockholmsarenan. Stämningen har varit fullt godkänd, men vi kan betydligt bättre publikt till antal.

Nu anser vi att alla krafter inom DIF ska läggas på att lyfta sista hemmamatcherna för att ge DIF maximalt publikt stöd. Från kansliet på Stadion till Järnkaminerna, från Ultras till alla säsongare. Vi hjälps åt – vi agerar nu!

Agera nu – inte sista veckan!

Det är i nuläget dryga 9500 sålda – och över tre veckor kvar till DIF -Häcken. Vi har fantastiska förutsättningar att bygga en hype kring denna match och få till en publiksiffra värdig ett Europajagande Blåränderna.

Vi vädjar till kanslitet och alla supportrar – agera nu, vänta inte tills en vecka kvar! Samtliga matcher då DIF haft riktigt bra publiksiffror har matcherna lyfts och haussats i god tid, vilket fått upp bra förköpssiffror tidigt, som i sin tur ger ringar på vattnet och ännu mer folk.

Vi kan heller inte komma på något annat som kan vara en viktigare prioritering än att få in publikintäkter och bra publikstöd sista två hemmamatcherna.

Förslag från oss:

Lyft någonting om matchen/biljetter varje dag!

Påminn dagligen om matchen på sociala medier. Samtliga sociala medier. Använd olika infallsvinklar. Antal sålda totalt. Antal dagar kvar. Antal sålda på Sofia. Historik tidigare Häckenmatcher, osv, osv. Försök vara kreativa och skapa sug och snack inför matchen. Det finns mängder av sätt att lyfta matchen och inspirera utan att vara ”tjatig” och bara upprepa sig.

Kampanjer/Paketpris?

Kansliet har kommit med bra kampanjer tidigare men det gäller också att påminna och lyfta dom efter lansering.

Det finns nu gott om tid att tex bjuda in ungdomslag till dessa matcher, eller kanske sälja in paketpris till båda matcherna, osv.

Bilder att sprida på sociala medier

Gör ett gäng olika bilder om matcherna att sprida. Publikbilder, spelarbilder, jakten på Europabilder, etc.

Vi supportrar har själva ansvar!

Vi själva kan vara sega ibland. Se till att köpa biljett till dig och de närmaste i tid och hjälpt till att lyfta matchen på sociala medier. Där kan vi göra mer och bättre!

NU JÄVLAR SKA VI I DJURGÅRDSFAMILJEN GE BLÅRÄNDERNA ETT GRYMT PUBLIKSTÖD OCH EUROPAINRAMNING SISTA TVÅ HEMMAMATCHERNA!

Köp biljett här!

IMG_1488

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s