Viktigt inför derbyt mot bönderna!

Några saker vi vill trycka på inför årets sista derby på söndag. Sportsliga förutsättningarna och vikten av matchen vet vi, historiken likaså, men Bajen som företeelse är förmodligen äckligare än någonsin. Lögnaktiga, ryggradslösa, fega – de har de alltid varit, nu värre än någonsin. Den hatkänslan, kärleken till Blåränderna, och vår enorma vilja och längtan att vinna tar vi med oss på söndag –  dags att krossa bönderna!

Viktiga uppmaningar!

Om det går åt helvete igen så är spontana känslan att världen rasar samman och att ingenting spelar roll. Men, vi kommer ligga tvåa oavsett resultat och det är 5 matcher kvar efter derbyt. Djurgårdsfamiljen får inte helt gå ned sig vid förlust, då riskerar vi mista Europaplatserna också.

Samling En Arena/Globenområdet tidigt! EnArena öppnar redan 11.00 och vi uppmanar alla Djurgårdare att verkligen vara i Globenområdet i tid. Det är vi Djurgårdare som har hemmaplan och sätter tonen.

– In på matchen i tid. Vi ska dominera på läktarna redan innan match. Sikta på att vara inne på läktaren 14.30

Din läktarinsats speglar DIF! Vill du att DIF ska vinna på plan och läktare, då har du själv ett ansvar över din insats på läktaren. Agera därefter och inspirera andra.

IMG_0872

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s