Krossen i Göteborg

Det har gått några dagar nu sen matchen i Göteborg men känslan sitter kvar än – fyfan vad bra vi var på plan och läktare, ett riktigt stolt ögonblick för hela Djurgårdsfamiljen!

I många år har vi haft rent av svaga bortaföljen i Göteborg, av flera anledningar. Dels dåliga tabellägen som oavsett man vill eller inte påverkar, men även dag/datum m.m men i år sa hade vi bestämt att det skulle bli bättring, och det blev det! Dryga 1000 Djurgårdare på plats, bra antal men inte fantastiskt, däremot var kvalitén på de 1000 tillresta jävligt bra!

Redan innan match på samlingen i stan kände man en speciell känsla. Så många äldre och kända face var på plats denna gång och känslan av att den här gången är vi ett riktigt jävla tung Djurgårdsfölje och att ingen rubbar oss infann sig hos alla, vilket också sen gav en extra boost på läktaren.

Inne på läktaren var uppställningen lite annorlunda än vanligt i GBG. Slaktis och övriga sitt placerade sig ovanför bortastå där Sofia stog, och det bidrog till grym stämning. Det blir bättre med lodrät klack än vågrät, mycket bättre, så det är något vi bör sikta på även nästa gång i GBG. Redan vid GBGs inmarsch satte vi tonen genom att vår sång skar igenom hela allsången på Gamla Ullevi, och sen körde vi på så resten av matchen – vi sjöng med stolthet, passion och glädje, vi hade en underbar kväll tillsammans helt enkelt där vi visade att 1000 taggade DIF låter som det dubbla!

GBG-resan bör vara obligatorisk för alla varje år!

Vi på läktarna gjorde en riktigt bra insats, men grabbarna på plan gjorde en ännu vassare insats. Fantastiskt bra genomförd match av Özcans Järnkaminer från minut ett till matchens slut. Det var en verkligen en fröjd och gav stor stolthet att se ett så bra DIF totalt krossa Göteborg och deras hemmasvit på 37 obesegrade matcher.

Bästa Blåränderna!

Låt oss bevara känslan nu och rida på den. Djurgårdsfamiljen är inget att leka med och det får lag efter lag erfara…snart är det Örebro, men framförallt är det Bajens tur att bli krossade. Bajen ligger risigt till…

 

En reaktion på ”Krossen i Göteborg

  1. Vi satt och lyssnade på en urusel lokalreporter på radioporten nere på Sardinien, han han kalla Kerim för Prati, Bejimo för både det ena och det andra, sen när Haris kom in kallade han bara honom Bosniern….vilken jävla tomte!
    Ni som var där gjorde dock ett sjukt jobb…Djuuuuuu…
    Bästa, ses lördag 👊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s