DIF i september!

September är här! Ny månad och nya lag för DIF att krossa. Vi lämnar sommaren bakom oss och kastar oss raskt in i hösten – och vi sörjer inte det – vi älskar det!

Vi är för första gången på 10 år med i toppen vid denna tidpunkt. Djurgårdsfamiljen drömmer om Europaplats och även att bli bäst i stan! 9 matcher återstår och precis varje match gäller nu jävligt mycket och det här läget har vi suktat efter i så många år. Höstmatcher, mörkare lite småruggiga (pyro)-kvällar och viktiga heta matcher som gäller allt för oss, istället för som tidigare års höstar ligga i mitten av tabellen utan något att direkt spela för. Det kommer bli en jävligt känsloladdad höst och vi vet att Blåränderna kommer ha bättre publikstöd än kanske någonsin hemma och borta –  det är en sak som är säker!

STÖD OCH FÖLJ DIF I SEPTEMBER – sikta på att se allt!

Tis 5 sep 19.00 – Stadionmatchen – DIF vs Molde    

 En av årets känslomässiga höjdpunkter. Tillbaka på Stadion, träbänkar, Humlan och Östra för en nostalgisk kväll. Motståndet kvittar – DIF på Stadion räcker och blir över för en lyckad oDIF-kväll.

Biljetter Stadionmatchen

IMG_1385

Mån 11 sep 19.00 Blåvitt – DIF – tyngsta bortamatchen! Detta är den tyngsta och mest prestigefulla bortamatchen och där din närvaro behövs som mest! JK arrangerar tåg, ca 60 platser återstår i nuläget. Förutom tåget väntas många åka på egen hand och det är även stort intresse från Djurgårdare ute i landet. Vi kommer denna gång ha ett mycket bra vardagsmatchfölje på Gamla Ullevi på en bit över 1000 man. Gällande matchbiljetter kommer vi inte bara husera på bortastå, utan även ovanför under tak på Sektion B4 som är rekommenderad DIF-sitt, där vi står!

Köp förköp – Bortastå eller B4

Häng med på tåget – läs info här!

IMG_1393

Lör 16 sep 16.00 DIF – Örebro – LÖRDAGSMATCH!

Hemmamatch på en lördag tillhör inte vanligheterna så då ska det givetvis bli partystämning före, under och efter match. Vi hade dryga 13 000 vid senaste hemmamatchen mot Halmstad, en siffra vi bör slå med ett par tusen denna match – det förtjänar laget!

Köp biljett till nästa hemmamatch!

FullSizeRender (1)

Tis 19 sep 19.00 Elfsborg – DIF – riktig hardcoreresa! Tisdagsmatch kort efter Blåvitt borta och bara tre dagar efter DIF-Örebro – riktiga hardcoreförutsättningar! JK som vid det laget har slagit medlemsrekord lär erbjuda dock erbjuda ett mycket prisvärt bussalternativ!

IMG_0776

Sön 24 sep 15.00 DIF – Byen  DERBY – SEGERVITTRING! Vi behöver inte krångla till det. Nu jävlar i helvete ska vi vinna och det inför ett till bristningsgränsen fyllt S.A med Djurgårdare som sjunger Byarna hem till Dalarna igen! Bajen ska krossas på plan och läktare. Nu verkställer vi!

– Södra nedre snart redan slutsålt. Köp blixtsnabbt.

. ..dessutom. Hemmapremiär i hockeyn mot Malmö Tors 21 sep inför ett slutsålt och premiärtaggat Hovet!

image

PLANERA – STÖD DJURGÅRN PÅ PLATS – U.O.I.S

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s