Tagga för matchtröjans dag!

Känsloläget i leden för två veckor sedan var iskallt och deppigt. Två raka hemmasegrar senare är känsloläget betydligt gladare, nu spirar hopp och tro på nytt igen i Djurgårdsfamiljen och det beror inte enkom pga segrarna, även supporterinitiativ som supportrarnas halvlek i derbyt mot Gnaget väcker folk.

14 omgångar har gått, snart halvtid i Allsvenskan och nu väntar dubbelmöte mot medias nya kelgris Östersund. Hux flux är vi verkligen med i racet om Europaplatserna och vi har ingen anledning att blicka neråt, vi ska uppåt!

Viktigt dubbelmöte mot Östersund!

Östersund är ett riktigt bra fotbollslag, det har de visat, så dubbelmötet blir betydligt svårare på förhand än de två föregående matcherna. Både vi och ÖFK krigar i toppskikten så poängen i dessa möten är jävligt viktiga och matcherna seglar upp som stormatcher.

Borta på söndag så går vi givetvis för seger, men en poäng vore inte heller fy skam om vi vinner hemma 23/7!

DIF vs Östersund 15.00 sön 23/7 – matchtröjans dag!

Över en vecka kvar och bortamötet på söndag, men oavsett hur det går där så tror vi denna match har stor publikpotential. Vi har mot Kalmar och Sundsvall haft mer publik än vi trodde på förhand, men mot Östersund ska vi spänna bågen och sikta högre – minst 15 000!

 

Matchtröjans dag!

Extra krydda denna match är att det är matchtröjans dag – det vet ni vad det innebär men om du av någon konstig anledning inte har en matchtröja så finns världens vackraste tröja i världens snyggaste butik nu för det facila priset av 499kr. Köp förhelvete.

Sommaren har hittills varit god mot oss, låt oss sprida sköna DIF-vibbar och tagga till rejält till DIF vs ÖFK.

Redan dryga 10300 sålda – kirra din biljett!

IMG_1232

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s