Återstart – knyt näven!

På måndag återstartar världens bästa liga, Allsvenskan, då Blåränderna tar emot Kalmar FF.

Vi har alla ältat derbyfiaskona – de sitter som djupa sår i hjärta och själ och visst är vi även besvikna över placering och poängskörd – men nu är det dags för oss att skifta fokus och blicka framåt. Om det är något våra derbyförluster och tunga perioder medför som är bra är att vi Djurgårdare har blivit jävligt härdade och grymma på att hitta stolthet och ljusglimtar även när det känns som jävligast. Dessutom, senaste veckan har det förts bra och konstruktiva samtal mellan olika DIF-grupperingar om fortsättningen och extra fokus på prestigematcher som derbyt, Peking och Blåvitt borta. Mer info om det kommer men kontentan är att det vore ännu tyngre och tråkigare att älska DIF fotboll om läktarglöden sakta slocknar, och att vi på läktaren kan och ska lyfta varandra – och DIF!

Dags att hitta glöd, hopp och drömmar igen – och vi är faktiskt bara en seger eller två ifrån Europaplats!

Kalmar FF ligger på kvalplats och det är tre poäng vi ska ta!

Men, vi påminner att deras trupp har kapacitet till betydligt bättre placering än de har nu, de har nyss bytt tränare och kan få nytändning, så inget jävla suckande efter 20 minuter om det står 0-0. Räcker med en tåfjutt på övertid – nu handlar det om att ta poäng och seger och få lite ro i Djurgårdsfamiljen igen!

Kämpa Djurgården!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s