Tack för komplimangen Peking!

DIF krigade på riktigt bra igår och lyckades rädda poäng trots tre underlägen, det är ett trendbrott. Förr hade vi garanterat vikt ner oss en sån här match! Dryga 17000 skapade stundals riktigt bra stämning men viss ”Valborgsbakis-känsla” märkes av stundtals. Örebro på söndag sen Blåvitt hemma och då är det kvällsmatch och stämningen brukar bli bättre!

Här fina komplimanger om oss från Pekingfans…

”” Lite sen in i snacket kring Telo och publikpåverkan, men min erfarenhet är att Djurgården har mest otäck och aggressiv stämning av alla Stockholmslagen. Varken adrenalinnivån eller språkvalet hör hemma på en fotbollsarena, eller överhuvudtaget i samhället. Sunkigt är bara förnamnet. Lynchstämningen hänger konstant i luften, så jag kan förstå att domare har svårt att dömma rättvist. Vad gör förbundet och DIF?””

————————–  ————————-  ———————–

””Jag håller med om Djurgårdspubliken. Jag har suttit på DIFs ”lugna” läktare och ändå fått glåpord ropade efter mig. Helt vanliga män som för för sig att ropa ”SITT NED IDIOT” bara för att man firar ett IFK-mål. I mitt tyckte är alla stockholmsklackar lika otrevliga, men att DIFs sittplats är mer hetsig.

Dessutom sprang ju Telo framför ”Slakshuskurvan”, där deras huliganer och äldre f.d. klackfolk håller till. Inte kul att ha 35-åringar stå och hänga på räcket och ropa horunge och dela ut hot. Oerhört patetiskt och skrämmande.””

Saxat från: http://gopeking.net/gnaellbaenken/

 

Nästa att få höra …Blåvitt 15 maj!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s