Allt inför toppmatchen – tagga till!

Imorgon firar vi 1 maj med Djurgårdsfamiljen när Peking gästar oss på Stockholmsarenan. Det ser ut att bli en bra publiksiffra, dryga 16 000 är sålda i nuläget. Ifjol var det ca 13600 i mötet mot Peking, och 2015 var det 17908 när vi var tillfälliga serieledare mitt under ”Mushrush” och det lär vi bräcka imorgon!

Köp biljett här!

Tagga till – möten med Norrköping är en stormatch!

IFK Norrköping med dess publik och supporterkultur är nu att beräkna som ett toppmöte sportsligt och publikt. Sportsligt är de ett topplag att räkna med. De är ett klassiskt storlag med stor historia och med tanke på det och stadens storlek har de kapacitet och bör vara ett lag att räkna med. Vi har inte vunnit hemma mot Peking på många år och har svårt för dom, och vi brukar tyvärr ha fasligt svårt att vinna publikmatcher hemma. Det är fan dags nu att vända den trenden!

Statistikkollen mellan DIF vs Peking

Pekings publik har utvecklats rejält senaste åren. Visst har de en ganska stor bit kvar på läktarna i antal, kvalite och attityd kontra storstadslagen men Peking har utan tvekan fått en egen supporterkultur att räkna med sen lyckade flytten till Curva Nordahl. Peking Fanz är officiella supporterföreningen och på Curva Nordahl står även grupper som Peking Ultras, Peking Puppies (yngregrupp) och Legendos. Peking lär ha ett förhållandevis bra följe på plats imorgon.

– Peking ska hålla käft – och tystas. Full taggning från oss!

Matchens betydelse är stor! Seger imorgon vore ett jättelyft!

Inför DIF vs Peking från Dif.se

Den här typen av matcher har vi längtat efter länge så låt oss tagga till rejält och bära fram Blåränderna till seger!

Ledigt och fint väder imorgon. Det kommer vara lite olika samlingar imorgon men vi sammanstrålar på EnArena. Vi hoppas på en rejäl efterfest efter matchen med segersång!

– Souvenirförsäljning på En Arena och inne på matchen vid hörnan klacken/Slaktis med bland annat vår senaste T-Shirt DIF STHLM W.D och våra två olika sweatshirts. Cash eller swish.

Kom igen nu – Avanti Djurgårn!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s