2 veckor kvar nu…

Älskade Allsvenskan närmar sig med stormsteg, nu bara 2 veckor kvar tills det drar igång på riktigt! Vi har haft en minst sagt turbulent försäsong och upp och ner känslomässigt, Kim kom men nytt cupfiasko. Vi Djurgårdare är dock ett jävligt härdat släkte. Vi ser framåt, det måste vi göra, och stoltheten bland Djurgårdare är större än någonsin…det kommer vi visa när Allsvenskan drar igång för vi tror att inget annat lag kommer ha sånt tungt publikstöd som DIF på premiärerna hemma och borta.

Vi går emot den största publikfesten på en hemmapremiär någonsin och vi kommer i vanlig ha ett bortafölje i Häcken som andra bara kan drömma om. Nu ska vi aktivera så många Djurgårdare som möjligt!

Närmaste tiden är det kampanjande som gäller. DIF:s kampanj #stolthetpåplats är i full gång och det kommer mera. Supporterkampanjen #Förevigtståplats är också igång då DIF-ninjas har varit ute på stan och härjat loss.

Varje Djurgårdare är en DIF-ambassadör nu. Hjälp till så mycket du kan, vi drar igång en DIF-masspsykos nu!

– Skriv om premiärerna på sociala medier!

– Snacka med alla om DIF och premiärerna

– Klibba, tagga, färga stan med DIF!

slut ögonen. Föreställ dig Stockholmsarenan 19.00 måndag 3 april och hur ljudkullisen kommer vara. Öppna sen ögonen och se DIF-infernot på fullsatta kokande läktare. Det är något att längta till…

 

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s