Stärk Djurgårdsfamiljen 2017!

Nu bara en vecka kvar till Özcan och årets första hemmamatch:

DIF Stockholm vs Vålerengen Oslo sön 12/2 15.00

Det är redan över 2000 sålda vilket pekar på en fin publiksiffra på söndag. Vi hoppas slå fjolårets 6127 mot Ålesund med råge, kan bli uppåt 8000 på plats vilket vore fantastiskt på en träningsmatch i februari. Men om någon ska greja det så är det vi – Djurgårdsfamiljen!

Tillsammans står vi upp för varandra – stärk Djurgårdsfamiljen!

Det är ingen klyscha, Djurgårdsfamiljen existerar i allra högsta grad. Allt är inte perfekt alla gånger men gemenskapen Djurgårdare mellan är unik. Vår publika kärna är otroligt fanatisk och lojal, och vi har betydligt bättre gemenskap mellan grupperingar, läktarsektioner och åldrar än några andra lag. Fakta! Tex hur vi fyller tågresorna blixtsnabbt med allsköns olika Djurgårdare, och stort sett aldrig tjafs!

Stärk Djurgårdsfamiljen 2017 – alla på Sofia – kom på avspark Sofialäktaren!

Matchen på söndag är kick off på säsongen och perfekt tillfälle att stärka gemenskapen än mer. Därför uppmanar vi Djurgårdare från olika läktarsektioner och olika generationer att stå på Sofialäktaren tillsammans för en match, och att alla kommer på pubsamlingen under Sofia inne på Tele2 före match. Öppnar 13.00

Köp biljett i förköp här nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s