Ge oss drömmar – ge oss Kim!

Ingen jävel kan påstå annat än att vi Djurgårdare har stått bakom vårt lag lojalt och trofast trots många års mörker. Vi har inte bara stått trofast kvar, utan vi har till och med växt och gett laget i våra hjärtan bättre publikt stöd än kanske någonsin. Trots att en medioker sjätteplacering är det bästa vi upplevt under många års tid. Vi har haft en usel ekonomi och sålt av våra bästa och mest älskade spelare, det för att kunna överleva, och till råga på allt, en fruktansvärd långvarig och förnedrande derbytrend med idel förluster. Ja, vi har fan inte haft mycket att glädjas åt senaste decenniet!

Trots ovan blåser det positiva vindar i DIF fotboll och Djurgårdsfamiljen. Ekonomin har sanerats och är till och med väldigt bra nu genom ett flertal fantastiska försäljningar. Vi avslutade Allsvenskan 2016 på ett mycket bra sätt. Vi fick hem Isaksson och Kerim är tillbaka, och kanske även Haris till sommaren. Vi har fått en ny frisk fläkt som tränare i Özcan som vi tror mycket på och hittills har klaffat in perfekt i Djurgårdens IF så det mesta känns absolut bättre inför säsongen än på många år. Men, det finns en sak som skulle överträffa allt…Kim Källström tillbaka! Det vore något som skulle ge Djurgårdsfamiljen så mycket glädje, tro och hopp att få uppleva Kim tillbaka i Blåränderna – tillsammans med Isaksson. Det väcker vackra drömmar för alla med Djurgårdshjärtan. Låt det hända. Låt det bli klart. Ge oss det!

#Kimkomhem

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s