Säsongskort – upp till bevis nu!

Vi är många som undrat hur det går med försäljningen av säsongskorten inför 2017. Många sålda säsongskort är ryggraden i DIF:s ekonomi, och många sålda säsongskort gör att surret om DIF som ett publiklag ökar, folk drar folk. Idag har vi via fotbolldirekt fått en första indikation och den läsningen var tyvärr inte så upplyftande och skapar orosmoln.

Säsongskortsiffror just nu från olika lag

3800 av fjolårets 7800 säsongare har förnyat/förlängt.

Vi ligger till och med efter lag som Blåvitt och Peking i nuläget, lag som vi har betydligt större publik än och därför bör vi också sälja fler säsongskort än nämnda lag. Vi ser det som ett rent misslyckande annars, det går inte att se det på ett annat sätt. Våra närmaste rivaler  verkar också tappa och ligga efter jämfört med tidigare år, men vi ska jämföra med oss själva, och slå våra egna tidigare års siffror först och främst.

Vi kanske ligger bra till ändå..?

Vi ska tillägga att det inte är helt lätt att bedöma hur vår säsongskortsförsäljning går, är det bra eller dåligt? Det kanske ser mycket bättre ut än vad vi tror, vi hoppas på det och flera faktorer spelar in när vi ska bedöma hur försäljningen går.

– Deadline 31/1 på att förlänga befintliga säsongskort, vilket är en månad senare än normalt.

– Nytt biljettsystem och http://www.difbiljetter.se/2017 har legat nere i flera kritiska dagar nu vid lön och precis innan förlängning

– Nyförsäljningen startar först 6 februari

Som sagt, vi har svårt att bedöma hur det faktiskt ligger till. En sak är dock säker. Det är dags NU, omedelbart, att DIF satsar betydligt mer än tidigare på att sälja in säsong 2017. DIF har hittills medvetet valt att hålla betydligt lägre profil utåt gällande säsongskortskampanj jämfört med alla konkurrenter, och menat på att de ska lägga krutet senare eller när nyförsäljningen börjar. Vi hoppas att det är rätt strategi, och att vi inom kort märker av och verkligen känner ett stort driv från DIF gällande sälja säsongskort. Potentialen till rekordförsäljning finns!

Viktigt – även stort supporteransvar!

I slutändan är det upp till varje supporter att ta sitt ansvar och köpa säsongskort, och även hjälpa till att sprida positiva vibbar inför säsongen. Det är lite drygt två månader kvar…det finns gott om tid att tillsammans öka tempen inför 2017 och sälja rekord i säsongskort och dra 25 000 i premiären mot Sirius!

Vi är helt övertygade om att detta blir roligaste säsongen med Djurgårdsfamiljen på länge, både på plan och läktare!

Köp säsongskort: http://www.difbiljetter.se/2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s