Lägesrapport Djurgårdsfamiljen!

Vi är i mitten av Januari och har precis haft riktig snökaos i vår vackra huvudstad, inte direkt hetaste tiden för fotboll, men om vi skulle ta tempen på Djurgårdsfamiljen fotbollssug redan nu skulle den vara hög, mycket hög! Vi har varit med om ca trettio års försäsonger med DIF fotboll sen vi började gå själv på matcherna utan farsan i tidiga tonåren, och tempen på Djurgårdsfamiljen har aldrig varit så här hög i Januari, bortsett inför 2002-2003. Varför är då fotbollsfesten så hög redan nu?

Jo, först och främst är det pga ryktena som florerar hej vilt i Djurgårdsfamiljen om helt fantastiska nyförvärv till DIF:

– Kim Källström, och dessutom fler tunga namn!

Vi betonar dock omgående att detta ännu är rykten, ingenting är klart, och det kanske inte blir några nyförvärv alls i den kaliber som det ryktas om. Men nog fan har surret, drömmar och hopp väckt oss så om det finns sanning i ryktena vore det fantastisk! Vi drömmer givetvis vidare, men försöker släppa det tills vi får klara besked vad som stämmer, men det är fan inte lätt.

Men, vi vågar ändå påstå att tempen och längtan efter Blåränderna är ovanligt hög för årstiden även bortsett från Silly season-ryktena. Were on our way även utan Kim Källström.

Vi kan inte bedöma Özcan ännu men av det lilla vi sett i hört så har han klivit in i Djurgårdens IF och spridit bra vibbar och energi. Vår ekonomi är numer god, vi tvingas inte sälja och ta skambud, utan vi kan säga nej, och resurser till spelarköp finns. En helt ny situation för oss, vilket givetvis ger oss bättre förutsättningar att göra bättre resultat. Dessutom har vi i nuläget en bra trupp. Det Djurgårdens IF som leddes av Mark Dempsey i tolv omgångar var tredjen bäst i Sverige poängmässigt, det känns som vi glömmer det…och till 2017 kan vi även räkna in Kerim, och kanske Haris i sommar!

Om vi bortser det sportsliga så finns det även fler positiva vibbar på gång. Vi tycker att kansliet har steppat upp bra efter nyår i sin rapportering  och säsongskortshavare på Dif.se och sociala medier. Det pågår en process just nu där dessa områden ska förbättras, allt sker inte över en natt, men sker just nu och vi har anledning att hoppas på ännu bättre. Det är bra och viktigt för DIF. Vi har även hört surr om att ett riktigt bra gäng Djurgårdssupportrar med god erfarenhet av marknadsföring och reklam från etablerade företag kommer göra säsongskortskampanj och film i februari/mars. Dessutom tror vi Djurgårdsbutiken som ska öppna någon gång i Mars blir ett bra lyft för hela Djurgårdsfamiljen. Den blir spännande att se när den öppnar upp!

Vi har en jävligt spännande tid framför oss, helt klart och vi uppmanar er alla att drömma stort, sprida de sköna vibbarna och förbereda er på en jävligt kul fotbollssäsong 2017.  Ju mer dessa vibbar sprids, desto fler kommer på träningsmatcherna och köper säsongskort. Vi har något som ligger och pyr, som kan explodera till något riktigt stort!

Kommande fotbollsdatum att hålla koll på:

18 jan – Biljettsläpp 14.00 till DIF – Vålerengen sön 12 feb

25 jan Vasalund – Djurgårn på Skytteholm

1-7 feb Träningsläger och Atlantic Cup i Portugal

12 feb – DIF – Vålerengen Stockholmsarenan 14.00

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s