Ge säsongare förtur!

Säsongskortsförsäljningen är i full gång, och hittills har det varit  ganska anspråkslös och anonym satsning från officiellt DIF-håll, speciellt om man jämför med alla konkurrenter. DIF menar på att i nuläget när det handlar om att förlänga säsongskorten så behövs inte så hög profil utåt, utan att alla förlänger ändå och får personliga mejl. Vi är väl inte direkt överens om det, tex så kan nya säsongare redan nu köpa på Sofialäktaren, och i nuläget känns det inte som vi utnyttjad den hopp och tro på säsongen som finns i Djurgårdsfamiljen och rider på den vågen och skapar en riktig hype, men vi har fått ”garantier” att det ska bli bättring från DIF och kansliet och att kampanjer m.m kommer. Vi får hoppas och lita på det!

Vi vill dock tillägga att personliga servicen kring säsongskorten varit förstklassig av egen erfarenhet och vad vi hört från vänner.

När man mejlat om frågor kring säsongskorten har vi fått svar i stort sett omgående, och fått mycket bra hjälp och service.

Ge fler incitament till att köpa säsongskort!

Varför ska man köpa säsongskort? Förutom att man får sin plats säkrad, och till något förmånligare pris jämfört med lösbiljetter?

I nuläget ingår även cupbiljetter om man förnyar innan 31 januari, vilket är bra men är något som behöver lyftas betydligt mer.

Ge säsongare förtur på attraktiva bortabiljetter!

Ett ytterligare incitament att köpa säsongskort bör vara förmånen att ge säsongare förtur på att köpa attraktiva bortabiljetter, samt ev.cupmatcher om vi skulle gå vidare från cupgruppspelet.

Supporterkulturen växer och växer, fler åker även på bortamatcher, och ibland är biljetttillgången begränsad på vissa bortaresor, tex som till Örebropremiären ifjol då många Djurgårdare blev utan biljett och några sådana bortamatcher lär det bli även under denna säsong.

Varför inte ge säsongare förtur till attraktiva heta bortamatcher?

Dessa matcher tror vi skulle kunna vara aktuella:

– Bortaderbyna

– Bortapremiären Häcken

– Örebro och Norrköping

– AFC United och Sirius

Samtliga dessa matcher har vi begränsad biljettillgång, och kan bli helt slutsålda i övrigt på arenan. Det innebär att vissa Djurgårdare riskerar att bli utan biljett om man inte köper nästan direkt vid biljettsläpp. Vårt förslag är att ge säsongare en dags försprång på biljettköp innan de släpps till alla Djurgårdare. Det skulle ge säsongskortshavare ännu en förmån, samt att förköpsförsäljningen till dessa förmodligen skulle ta fart snabbt. Två flugor i en smäll som man brukar säga.

Fotboll, Allsvenskan, Djurgården - AIK

SKAFFA DIG ETT DJURGÅRDSLIV – KÖP SÄSONGSKORT! 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s