Gott nytt år Djurgårdsfamiljen!

DIFenders önskar hela Djurgårdsfamiljen ett gott nytt år!

Vi Djurgårdare har haft många skrala år bakom oss när det gäller framgång, men kärleken och passionen till DIF är större än någonsin och vi har en historia som inga andra lag kan matcha. Djurgårdens IF kommer vinna många nya titlar, och då kommer vi vara där, och på resan fram tills dess, hur lång tid det än tar.

Vi hoppas på ett bättre 2017 än 2016 i alla sporter.

Vi hoppas att passionen, kärleken och drivet från alla med Djurgårdshjärtan ökar ännu ett snäpp och att publikstödet till laget i våra hjärtan når nya rekordhöjder. Gör det du kan bidra med. Åk på någon eller några fler bortaresor. Inspirera din omgivning. Engagera dig i DIF, JK eller annan supportergruppering på det sätt du är bra på. Du kan bidra. Alla kan bidra. Stå upp för Djurgårdens IF och var stolt i alla lägen – du är Djurgårdare, den finaste identitet man kan ha.

Tack till alla er som stöttat oss och köpt våra souvenirer. Tack till alla er som hjälpt oss på olika sätt. Tack till alla er för att ni ger oss driv och glädje att fortsätta att sjunga för Djurgårn på läktare land och rike runt.

Här är några ledord vi lever för, och vill förmedla:

Djurgårdsfamiljen – tillsammans står vi upp förvandra.

Älska Djurgårdens IF – hata aik och bajen.

Håll fanan högt 2017 – var du än är, hur det än går!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s