Kampen i motvind härdar oss – redo för strid i höst!

Motgång? Ja, det är något vi tyvärr är vana vid nuförtiden. Vi har haft sportslig öken sen 7-8 år tillbaka. Inte ens enstaka derbyvinster har vi kunnat få glädjas över. Under samma tunga period har vi gått igenom en utmaning ingen annat lags supportrar varit med om – arenabyte till en arena och ett område som inte kändes vårt bland alla Djurgårdare. Förutom de sportsliga skitåren med usel ekonomi, så bara arenabytet i sig skulle kunna knäckt många supportergrupper, men för vår del har verkligen all motvind och skit som kastats på oss bara härdat oss, och Stockholmsarenan känns vår mer och mer för varje säsong som går, som är ännu en krydda för oss.

Vi har sagt det förr, det tål att sägas igen, vi är starkare än någonsin på läktaren! Det finns andra som har högre publiksnitt, fine, men inga andra har vårt engagemang och lika många som sjunger aktivt på matcherna eller som har lika stor andel supportrar som åker på bortamatcher, där är vi tveklöst nummer ett! Lågan att ge DIF vårt stöd har aldrig slocknat, utan tvärtom, vi glöder!

Det finns stunder när vi kämpar stenhårt för att hålla lågan uppe   när det nästan känns hopplöst då vi får lite glädje tillbaka. Men det kommer en vacker dag då saker och ting vänder och går vår väg, och då kommer alla tunga åren då vi kämpat i motvinden varit värt varenda sekund. Tänk vår utveckling när det går bra?

Reda ut 2016 ger bra förutsättningar för 2017!

image (10)

Det här året har varit extrem känslomässig berg och dalbana. Nu kommer hösten, och vi har kniven på strupen, en enorm viktig period väntar oss. Vi måste reda ut det här utan kval.

Reder vi ut skiten nu och gör en en bra höst så ser det ljusare ut än på många, många år inför 2017 då vi har bättre ekonomi ch förutsättningar än någonsin! Ett år då vi kan explodera både sportsligt och publikt, men då måste vi reda ut 2016 först.

Fortsätt gör det du gör för Djurgårn vad du än gör: Om det är att måla flaggor, fixar tifo, klibbar orten, åker på bortamatcher, står upp på gatan, inspirerar och får med polare, hypar och skriver om DIF på sociala medier, eller bara bär färgerna stolt – fortsätt så!

Knyt näven, kämpa i motvinden, rak rygg – U.O.I.S

Två veckor kvar tills superveckan mot idel topp & hatlag.

Låt oss ge allt för DIF – och Malmö, Aik & Peking ett helvete!

tatto

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s