Blandat DIF-surr!

Imorgon är det sista sommarens sista hemmamatch, det är lördag, direkt efter lön, 3000-manna klack, Isakssons hemmadebut och streckstridsmatch – låt oss göra det bästa av morgondagen och hitta vinnarspåret igen!

image

Totalt ca 11500 sålda – 550 kvar till #TRETUSEN på Sofia.

Vi tror på en publiksiffra över 13 000, mer än vad Aik har i guldstrid eller Blåvitt i avgörande Europamatcher. Ingen jävel kan påstå att vi inte står upp för DIF i motgången, den saken är klar! Samma tabelläge och motstånd på Stadion för ett par år sedan hade lockat max 6-7000 Djurgårdare, imorgon blir vi det dubbla. Vi har höjt vår publik lägstanivå riktigt rejält!

2500 klackplåtar är redan sålda, vi tror på över 3000 på Sofia och en av årets fetaste klackar vid match så förutsättningar för bra drag är utmärkta!

Streckstridsmatch – otroligt viktiga poäng på spel!

Matchens dignitet är lätt att förstå om vi kollar tabelläget. Gefle imorgon och Falkenberg away nästa – vi måste ta poäng!!!

Supervecka i Sept – Malmö & Aik hemma, Peking away!

Efter mötena med Gefle & Falkenberg väntar en supervecka med på pappret betydligt tuffare motstånd som kräver full mobilisering från hela jävla Djurgårdsfamiljen!

Sön 18 sep – Malmö hemma

Ons 21 sep – Gnagarsvinen hemma

Mån 26 sep – Norrköping away

På hemmamatcherna ska vi bli 50k sammanlagt. Vi har haft över 20k mot Malmö två år i rad, och det siktar vi på även denna gång. Angående derbyt mot AIK är det lönlöst att snacka om vinst m.m på förhand med facit i hand. Det vi vet är att vi nu har en ny tränare och till stor del ny trupp inför detta derby, och att vi kommer göra allt i vår makt för att bära fram DIF!

– Tusentals till Peking – bussar från Norr & Söderort?

Det surras redan om bussar från olika dealar av stan, en DIF Sundbyberg och en buss DIF Södra förorter. Mer info kommer. Dra ihop er ort/gäng och fyll en buss till Peking ni också!

UTAN OFFER  – INGEN SEGER – DJURGÅRDENS IF!

image

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s