Förändringens tid är inne

Vi har tidigare pratat om ha tålamod i leden, och det är något vi i Djurgårdsfamiljen verkligen har haft länge. Vi har haft en ängels tålamod trots cupfiaskon & rekordmånga derbyfiaskon men tålamodet är slut då precis allt pekar åt fel håll sportsligt.

DIF är nu ett bottenlag som kämpar för sin existens, DIF har noll vinnarmentalitet och DIF förlorar precis alla matcher av dignitet. Vi som står på läktarna match efter match och ger allt vårt stöd både hemma och borta får absolut ingenting att glädjas över, utan blir besvikna gång på gång och vi är oroliga över att supporterglöden i Djurgårdsfamiljen håller på att slockna. Vi tror inte ens själva på det här längre och då är det i stort sett omöjligt att vända på en negativ trend.

Vi tror inte på Pelle Olsson längre. Det behövs förändring, en ny röst, en ny man vid rodret som leder skutan och som ingjuter inspiration & glöd i DIF fotboll och hela Djurgårdsfamiljen, och det innan det är försent.

/DIFenders Stockholm

DIFENDERS STOCKHOLM BILD

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s