JK förtjänar sin dag!

Imorgon mot Peking är det inte bara matchtröjans dag, utan även Järnkaminernas dag. Det är ett känt begrepp i hockeyn som alltid går av stapeln första hemmamatchen efter nyår. Ifjol startade traditionen Järnkaminernas dag även på fotbollen mot Örebro SK inför dryga 13 000, och det på första hemmamatchen efter sommaruppehållet. Detta är en tradition som bör fortsätta, och bli ett inarbetat & känt begrepp, för JK förtjänar sin dag!

Attityden till JK blir bättre & bättre – vi kan bli 7-8000!

Järnkaminerna är Djurgårns supporterparaply, de som organiserar stora massan Djurgårdare och som för talan för oss supportrar mot DIF, media, polis & andra föreningar & myndigheter. Det har under en lång tid funnits en lite nedlåtande attityd mot JK och behovet av JK som förening och att vara medlem bland en del supportrar, men attityden bättras nu år för år. Alla tjänar vi på ett starkt JK med stort antal medlemmar, oavsett vilken supporterkategori du tillhör. Det är något vi gemensamt bör sprida. Det gör supporterrösten starkare och ger JK bättre resurser att serva Djurgårdsfamiljen, något vi fått ta del av i år, framförallt på de förstklassiga och prisvärda tågresorna! Stöd Järnkaminerna – det gör vår supporterkultur än bättre & starkare! En vacker dag tror vi att JK kan nå ett medlemsantal runt 7-8000, förstå vilka resurser JK skulle ha då och vilka resor skulle kunna erbjudas oss! Tills dess jobbar vi vidare att sprida surret och förståelsen om vikten av ett starkt JK!

Det räcker att du åker på en tågresa per säsong, så har du i stort sett tjänat in medlemsavgiften, tänk på det! Dessutom ger din medlemsavgift andra Djurgårdare billigare resor, och ditt medlemskap ger dig även andra förmåner. 

Läs här om medlemsförmåner som JK-medlem!

Kanske du har en position på ett företag där du kan erbjuda JK-medlemmar rabatter, procent eller förmåner? Kontakta då Järnkaminerna på styrelsen@jarnkaminerna.se

Vi fortsätter uppmana alla Djurgårdare – bli medlem i JK!

Bli medlem i Järnkaminerna här!

image

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s