Boxfresh, patch, casual & stil & klass…

…betyder mycket men ändå ingenting om du inte går på så mycket DIF-matcher som möjligt, hemma & borta! Det är det som är det primära, som väger tyngst & är viktigast i supporterskapet – att vara på plats där DIF spelar!

Vi fördjupar oss inte mer än så i ämnet, för ovan borde vara alldeles glasklart. Ditt supporterskap ska bedömas efter ditt stöd till DIF på matcher, inte i din klädstil.

Så med det sagt. Vem du än är som läser detta. Gå på mer matcher, åk på fler bortamatcher. Du är Djurgårdare & bara det i sig är ett fantastiskt privilegium i livet. Du håller på världens bästa förening med traditioner & historia som inget annan lag i detta land är i närheten av, njut av det och lev Djurgårdslivet fullt ut i Djurgårdsfamiljen! Det går motigt nu, men kärleken till DIF är desto större. Vi skruvar upp supporter ett snäpp till när Allsvenskan drar igång igen, vi kör all in hela säsongen!

UTAN OFFER – INGEN SEGER – DJURGÅRDENS IF STOCKHOLM

  • DIF-Groningen Stadion  4 juli
  • DIF-IFK Norrköping 9 juli
  • Nästa bortamatch – Jönköping away mån 18 juli. Vi hoppas se dig där!
tifo
140521 Djurgårdens supportrar med ett TIFO innan fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Djurgården och IFK Göteborg den 21 maj 2014 i Stockholm. Foto: Andreas L Eriksson / Bildbyrån / Cop 106

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s