Haris fick en hälsning & en present!

Haris nya skada var ett oerhört tungt bakslag för alla Djurgårdare, och inte minst för Haris själv. Direkt efter skadan var det många av oss supportrar från olika grupperingar som snackade om att vi ville visa vårt stöd till Haris, så att han orkar kämpa och komma tillbaka till fotbollen & DIF ännu en gång. På bortamatchen i Häcken bestämde vi oss, vi samlade in lite pengar till en pokal & blommor, och kollade givetvis upp med DIF & Haris själv att det var ok att komma och lämna presenten & en hälsning från hela Djurgårdsfamiljen.

Haris med fru tog emot oss och var mycket gästvänliga. Vi lämnade över en pokal & blommor och vi hade en riktig trevlig pratstund över kaffe & kaka medan deras lille son på en månad tog en kvällslur. Haris sa att han är fast besluten att komma tillbaka, och poängterade att han har fått ett oerhört stöd från hela Djurgårdsfamiljen och att det betyder mycket och att han så gärna vill ”ge tillbaka” till alla.

Haris symboliserar mycket av den tro och det hopp vi har på DIF fotboll, han symboliserar Järnkaminsvilja & inställning. Haris Radetinac är en fantastisk ambassadör för DIF fotboll och vi är stolta över att Haris spelar i Djurgårn!

Vi längtar efter att se Haris i action igen & tackar för gästfriheten & pratstunden.

image

image

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s