Låt Haris inspirera Djurgårdsfamiljen!

Det kom som en chock, nya skadan på Haris var värre än befarat & säsongen 2016 är helt över för Haris del. Ny operation & lång rehabilitering väntar på nytt. Ett oerhört tungt bakslag främst för Haris, men även för hela Djurgårdsfamiljen!

Alla är ledsna & chockade, Haris med familj, Bosse Andersson & hela ledarstaben och spelarna, styrelse, kansli och inte minst vi supportrar. En frisk Haris Radetinac i form är en av Allsvenskans absolut bästa och viktigaste spelare!

Låt Haris inställning inspirera Djurgårdsfamiljen!

Vi har haft en turbulent tid bakom oss, svajiga resultat och mycket känslor i omlopp, främst pga derbyförlusterna. Men hoppet har funnits där att allt blir bättre när skadeläget i truppen ljusnar, för inte nog med Haris så har vi ju Kerim  tunga skada, och Kevin Walker har haft skadeproblem under viktiga matcher under säsongen.

Tre normalt sett ordinarie mittfältare i Allsvensk toppklass skadade, det är överjävligt jobbigt & oturligt!

Vi i Djurgårdsfamiljen får inget gratis eller enkelt precis men nu mer än någonsin måste vi stå enade, hålla ihop, härda & kriga för vår stolthet & framtid! Låt Haris krigarinställning inspirera oss! 

Haris gav inte upp ifjol när han på toppen av sin karriär fick sin ödesdigra skada. Han krigade på under den långa rehabiliteringen fast besluten att komma tillbaka i Blåränderna. Väl tillbaka från skadad i en bejublad comeback från start mot Helsingborg tog det 13 minuter innan oturshelvetet slog till igen. Haris ville så jävla gärna fortsätta att spela & kriga för oss att han både menisk & korsbandsskadad på nytt försökte köra vidare. Det gick givetvis inte…men viljan, inställningen fanns & har hela tiden funnits där hos Haris Radetinac!

DIFenders Stockholm ber alla i Djurgårdsfamiljen att ta med oss & hitta inspiration från Haris. Vi är Djurgårdens IF – ibland går saker och ting åt helvete och inte vår väg, men om det någonting som kännetecknar oss Djurgårdare så är det följande:

  • Vi kommer alltid tillbaka, ofta starkare än någonsin!

Ovan är ingen floskel, utan en sanning. Efter tunga år & perioder  så har DIF fotboll rest sig & nått höga höjder, ända till toppen.

Haris kommer vara tvungen att knyta näven & ha tålamod under rehabiliteringen – men det gäller i allra högst grad oss fans och övriga Djurgårdsfamiljen också. Låt oss älska Djurgårn fotboll mer än någonsin, och låt oss sjunga för Haris på söndag!

UTAN OFFER – INGEN SEGER – DJURGÅRDENS IF!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s