Sångutmaning – Sofia vs Slaktis!

Idag så nåddes vi av informationen att det bjuds upp till en läktarsångsutmaning mot Helsingborg. Det är 210an som tillsammans med övriga Slakthuskurvan på övre & nedre etage som utmanar Sofialäktaren i ”the klackmatch – Sofia vs Slaktis”.

Sofia vs Slaktis – nu är det dags att vi på Slaktis steppar upp!

”Vi ska knyta våra nävar i luften och sjunga tills rösten inte bär längre. Sofialäktaren har presterat fantastiskt bra under säsongen medan Slakthuskurvan inte nått upp till sin fulla potential. Men nu är det dags att bryta den nedåtgående trenden genom att skapa en ljudvägg utan dess like till laget i våra hjärtan. Vi skall gå lämna Stockholmsarenan för sista gången innan sommaruppehållet med raka ryggar och förhoppningsvis 3 viktiga poäng. Det handlar om att bestämma sig, oavsett hur det går eller resultat så skall vi supportrar göra vårt. Frågan är bara om Sofialäktaren mäktar med att överrösta Slaktis…?”

Nu jävlar kör vi Slaktis – vi sjunger in bolljäveln i mål!

 

  • Innan match är det fet samling på En arena som gäller från ca 14.00!

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s