Solen skiner på Stockholms Stolthet!

7 omgångar av allsvenskan har gått & det har varit en känslomässig berg & dalbana för oss. Om vi analyserar läget just nu, idag, så skiner solen på Stockholms stolthet. Tre i Allsvenskan & fortfarande bäst i stan tabellmässigt.  Det vore vi nöjda med at the end of the day som Beckham brukar säga. Men, tabellen är jämn så det kan bli tvära kast & snabbt åskmoln över Stockholmsarenan, så det gäller att njuta av solen medans vi kan.

Två blytunga bortamatcher väntar närmast. Blåvitt & Solna away. På förhand känns det inte som vi tar med oss mycket från dom, men om vi gör det, då kan det bli jävligt roliga återstående Maj-matcher. KFF hemma 19/%, Helsingborg hemma 22/5 och inte minst Häcken away söndag 29/5 som ser ut att bli och  förutsättningar att bli något extra!

AVANTI DJURGÅRN – GÖR OSS STOLTA!

tatto

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s