Media förstör fotbollen!

I media rasar den hopplösa debatten om stöket kring fotbollsmatcher, det är lätt att ryckas med men vi är luttrade efter alla läktarår och har hört samma debattklimat om att fotbollen är död och att folk och barnfamiljer skräms bort från matcherna i tre decennier.

ALLSVENSKAN ÄR EN SUCCÈ & LOCKAR FLER ÄN NÅGONSIN – DET ÄR FAKTA!

Statistiken säger dock något helt annat. Allsvenskan är en publiksuccé med bästa publiksnittet i modern tid, det är fler barn & barnfamiljer än någonsin på matcherna, rasistramsor helt borta  & det faktiska våldet på och kring matcher minskar, trots mer publik än någonsin. På valfri festival med samma publika antal som på ett derby sker betydligt fler brott än på fotboll, rån, misshandelsfall, våldtäkter och knarkorgier, det är ren fakta från myndigheter & polis men ingen jävel är rädd för att gå på festival.

Så länge media trummar på med en onyanserad bild av sanningen, och låter allsköns krönikörer som aldrig eller sällan satt sin fot på fotboll och har absolut noll på vad de svamlar om kommentera och ge sina förslag på lösningar blir det värre. Givetvis tror också icke insatta att det är farligt att gå på fotboll. Den onyanserade mediadebatten skadar fotbollen & bidrar inte ett dugg positivt för att komma åt de problem som finns.

Vi förstår givetvis att media inte kan blunda för vissa händelser men de ger en helt onyanserad & verklighetsfrämmande bild över helheten av Allsvenskan, och det är i vår mening lika stor bidragande orsak till ”rädslan” att gå på fotboll som bangers i sig.

Med det sagt säger vi ÄLSKA DJURGÅRN – HATA Aik. Inga konstigheter.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s