Stötta vår bortaresekultur!

Alla som bryr sig om DIF vill givetvis att vi har så stort bortafölje som möjligt på plats för DIF på varje bortamatch. Vi har dock alla lite olika förutsättningar att kunna åka på bortamatcher, tex jobbsituation, familj, & ekonomi spelar in. Vi i Djurgårń har och har länge haft en enormt stark & respekterad bortaresekultur. Vi är inte alltid flest överallt omgång efter omgång, år ut & år in, vi kan ha våra dippar ibland, men totalt sett senaste 15 åren har vi i Djurgårn tveklöst haft landets absolut tyngsta, största & bästa bortastöd & då har vi ändå långt ifrån landets högsta hemmasnitt!  Vår publik är extremt engagerad & det är vi stolta över!

Vi tycker det är extra kul att så många som är 40-bast plussare & har familjer fortsätter åka på bortamatcher, och även tar med kidsen ibland. En del får nytändning på nytt igen & åker mer än någonsin. Sånt är enormt kul & betydelsefullt för vår supporterkultur.

Sen har vi de som åker på varje bortamatch, oavsett dag eller motstånd, riktiga krigare som står upp för oss alltid oavsett. Samma krigare är de som spenderar hela dygn att tifofixa för att bjuda på grymma läktarshower. De lever & andas DIF helt enkelt och gör allt för DIF och vår supporterkultur. Deras enda begränsning är ibland ekonomin & nu finns ett nystartad initiativ som vi stödjer helhjärtat.

Vill du supporta våra bortaresekrigare? Ge ett bidrag!

Genom att swisha ditt bidrag kan du hjälpa någon till bussresa eller matchbiljett. De går garanterat till ”rätt folk”, dvs de som verkligen ger allt på läktaren för DIF och bidragen kommer användas vid rätt tillfällen.

Swisha till +46739400202 – Alla bidrag är välkomna.
Betalningsmottagare: JA.

Stöd vår bortaresekultur – du bidrar till att DIF alltid har ett bra bortastöd!

Kommande bortamatcher:

Imorgon: Malmö

Tors 28 april: Elfsborg

9 maj: Blåvitt – mest prestigefyllda bortaresan!

29 maj: Häcken (tågresa klart!) – den här resan satsar vi stenhårt på!

 

FullSizeRender (3)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s