Mitt i derbyhaussen – bli medlem i JK!

Vi passar på inför derbyt & som serieledare – BLI MEDLEM I JÄRNKAMINERNA!

Ni har hört det förr, men vi tar det igen då detta är en mycket viktig beståndsdel för alla Djurgårdare och vår supporterkultur. Vi gagnas alla av en stark, inflytelserik och resursstark supporterförening, oavsett vilken sektion du står på eller supportergruppering du känner att du tillhör – oavsett så är Järnkaminerna paraplyet till alla våra undergrupper i vår supporterkultur! Dags att vi alla inser det!

Vi älskar tex alla att åka tåg på bortaresor, och det är något JK fixat åt oss i många år. JK har arrangerat tågresor fler gånger än Bajen Fans, Black Army, MFF support, Änglarna  & Peking Fanz arrangerat tillsammans! Starkare JK – desto fler tågresor!

JK har detta år redan passerat fjolårets medlemssiffra. JK är i nuläget dryga 2800 medlemmar och siktar på att bli över 3000 innan helgen. När JK väl nått 3000 medlemmar kommer det rassla uppåt på derbyt, mot 3500 och sen därefter 4000!

  • När vi summerar året hoppas vi på över 5000 JK-medlemmar!

HJÄLP JK ATT SLÅ MEDLEMSREKORD UNDER 125-ÅRS FIRANDET!

Läs Järnkaminernas text om att växa och bli fler och vad det innebär för oss alla!

BLI MEDLEM NU – KLICKA HÄR!

DIFenders uppmanar dig – bli medlem i Järnkaminerna 2016!

DIFENDERS STOCKHOLM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s