En vecka till nytt derby – nu jävlar!

”Say we are top the league – say we are top the league!
Ja, livet leker för oss Djurgårdare nu, men nu väntar derby på nytt om en vecka och derbyn har ju som bekant varit en minst sagt trist historia för vår del alldeles för länge. Derbyn ger oss ångest, inte undra på det med tanke på resultat och historik, men vi kan inte ducka, vi måste ta kasta oss in och ta oss an derbyfighten!

Positivt från tidigare derbyn – vår publiks karaktär!
Om vi ska ta med oss något positivt från tidigare derbyn så är det vår publiks karaktär. Vi har verkligen inte vikt ner oss utan varje derby stått upp grymt på läktarna. Vi är trygga i oss själva vad gäller läktarinsatsen, där vet vi att vi levererar vad som än händer och drabbar oss. Det kommer vi göra på tisdag också, men vi drömmer om en känsla där det går vår väg i ett derby. Leda matchen och känna segervittring i andra halvlek – då ska Byarna och resten av Sverige få höra läktarsång med sån ljudvolym de aldrig tidigare hört eller upplevt förr!

Som sagt, vi ska ta oss an denna derbyfight, ge vårt allt igen. Vi är härdade jävlar.

Verkar bli utsålt derby – och mycket mer Djurgårdare än sist!
Detta derby går mot absolut knökfullt, det blir betydligt fler Djurgårdare än förra cupderbyt. Det är nu dags för dig att hitta derbytaggningen, sprida surret, mana på polare att köpa biljett och förbereda dig & Djurgårdsfamiljen för ny en derbydrabbning.

skitpaer_1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s