Fantastisk start på Allsvenskan!

Tre inledande omgångarna av Allsvenskan har avverkats, och det är vi – Djurgårdens IF som ståtar i toppen efter tre raka segrar och 9-1 i målskillnad! Det kunde vi inte drömma om efter det krampaktiga spelet i svenska cupen, och det är återigen en lärdom för oss att resultaten i februari/mars sällan eller aldrig säger något om lagets kapacitet i Allsvenskan.

Vi har en flygande start, och då har vi sparkapital i truppen som Kerim & Haris, våra kanske två bästa spelare, så nog fan ser det ljust ut inför framtiden! Dock är det för tidigt att säga att vi är ett lag för absoluta toppstriden, men hoppet har tänts och vi på läktarna glöder!

Lika bra som vi varit på planen, lika bra har våra läktarinsatser varit hittills! Grymma bortaföljen till både Örebro & Gävle, och riktigt tung stämning på hemmapremiären! publiksiffran på hemmapremiären är det enda vi inte är riktigt nöjda med, det borde varit ett par tusen till. Känslan i DIF-familjen är nu harmoni, glädje & glöd – för vi vill mer!

Vi bröt de tråkiga premiärtrenderna med att äntligen vinna, och det betyder mycket, men nu gäller det för oss att bryta den tråkigaste trenden och vinna derbyt mot Bajen! Det är fan nog nu, nu är det dags. Nu jävlar  – nu ska vi vinna mot Bajen. Punkt.

KROSSA BAJEN!Låt oss njuta av tabelläget, och börja ladda inför Bajenderbyt. KROSSA BAJEN!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s