HEMMAPREMIÄR – FUCK FALKEN!

Nja, rubriken är lite missvisande. På en hemmapremiär är motståndet ganska ovidkommande, utan hemmapremiären handlar om oss – Djurgårdsfamiljen.

Imorgon är det äntligen dags för hemmapremiär. Vi fick en flygande start på Allsvenskan i Örebro då vi äntligen tog en seger i en Allsvensk premiär, och vi levererade också en riktigt tung läktarshow. En grym start för oss – nu gäller det att följa upp det imorgon också!

DIF Sittplats Slaktis

Det är färre biljetter sålda till imorgon än vad vi hoppats på, och DIF förtjänar att ha. Det är visserligen inte Allsvensk premiär, utan omgång två, men att vi blir färre än i fjolårets premiär är inte bra, vi ska hela tiden försöka öka & förbättra oss. DIF:s kansli och vi supportrar får ta en funderare på vad vi kunnat gjort mer och annorlunda, men vi ska inte grotta ner oss i publiksiffran nu, utan fokusera på oss som är där – & på stämningen!

STÄMNING & INSTÄLLNING DET PRIMÄRA!
Det primära, draget och stämningen på läktaren påverkas inte nämnvärt oavsett vi är 14, 16, eller 22 000 på plats, det vet vi. I matchen imorgon är det viktigaste inställningen på läktaren. Den är ofta extra viktig i matcher där vi förväntar oss seger – det är jävligt viktigt med tålamod och att inte sprida negativa vibbar om det går trögt. Ös på hela matchen!

Tänk på inställningen imorgon, låt oss ha tålamodet & bära fram DIF till ny vinst!

FET PUBSAMLING PÅ COLOSSEUM INNAN MATCH – VI SES DÄR!

Hemmapremiärer är speciella, så denna sker pubsamlingen på Colosseum som tar 2500 pers! Alla supportergrupper samlas, JK, UCS, DIFenders – egna DJ:s m.m. Det kommer bli riktigt fett. Kom dit & ladda upp inför match!

Vi har souvenirförsäljning på Colosseum från 16.00. 

  • Vi har fått in 50 nya ex av mörkblå pikén U.O.I.S igen!
  • Nya sweatshirten sålde riktigt bra i Örebro,  den kan ta slut snart.

DIFender-27

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s