Vafan då brorsan vad som händer?

…jo, följande, i hockeyn ser det jävligt tungt ut i nuläget, svårt att förneka. Vi hoppas dock fortfarande på ett mirakel, att vi tar tre raka och vänder på steken. Ge inte upp!

Allsvenskan & premiärerna närmar sig – vi ska ge DIF ett enormt stöd!

Vi glömmer cupen, och kan skönt konstatera att både pack & vrak också är utslagna så nu kan vi lägga all vår fokus på Allsvenskan och premiärerna. Så länge som vi väntat, nu mindre än två veckor kvar! Frågan är om vi blivit riktigt kloka över lagets status inför Allsvenska starten. Cupmatcherna gjorde ju ingen glad men vi har varit extremt skadedrabbade så rimligtvis bör vi bli betydligt bättre när truppen är friskare.

Oavsett lagets status så ska vi supportrar ge Blåränderna vårt villkorslösa stöd.

Bortapremiären i Örebro

Ca 3000 lyckligt lottade Djurgårdare har biljett, våra tilldelade biljetter sålde sålt på en timme så intresset är och har varit enormt. Tyvärr är även Örebropubliken hetare än vanligt och har köpt upp resten av biljetterna så det blir lack på luckan på Behrn Arena.

Örebro behövs inte haussas mer, utan fokus blir att få 3000 Djurgårdare i Örebro att verkställa en riktig jävla läktarshow i Örebro vi, och dom, sent glömmer!

Hemmapremiären DIF-Falkenberg tors 7 april 19.00

Hemmapremiärer är speciella, och traditionsfyllda. Årets första hemmamatch i Allsvenskan, det är ett tillfälle då Djurgårdsfamiljen ska gå man ur huse och sluta upp för Blåränderna. Hemmapremiären är ett tillfälle då man tar med hela familjen, och andra, som normalt inte går på alla matcher. Snacket är i full gång, och tempen ökar för varje dag. DIF fotboll lanserar inom kort en kampanj och har även beslutat om en uppesittarkväll mån 4/7, de har varit mycket lyckade tidigare och ökar intresset.

Nu jävlar sätter vi igång – nu är det hemmapremiären som gäller!

  • Sprid snacket på jobbet, bland polare och i sociala medier
  • Ta med familj & vänner
  • Köp biljett!

Supporterhaussen börjar nu – två veckor kvar imorgon. Mot 20K!

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s