Enorm besvikelse…

Det är svårt att sätta ord på känslorna efter ännu ett derby & cupfiasko. Besvikelsen är givetvis enorm, frustrationen likaså. DIF fotboll har tyvärr noll vinnarinsikt i derbyn och stora matcher, och det har pågått i många år. Vad det beror på är svårt att säga, och vi kan inte heller klandra dagens trupp och spelare för förluster från förr. Vi vet att det inte är lätt att kanalisera sina känslor rätt nu, vi förstår det till fullo. Men om det finns någonting positivt att lyfta inom DIF fotboll så är det DIF-publikens karaktär, passion & engagemang gång på gång trots ideliga besvikelser. Vi viker inte ned oss på något jävla sätt för någon, och det tar vi med oss till Allsvenskan drar igång – vi kommer va där, & stå upp för DIF!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s