5 dagar kvar…

Nu bara fem dagar kvar, vi har ett tungt skadeläge och avstängningar i truppen, och igår blev läget inte bättre då Bajen vände och vann mot Ljungskile.  Med andra ord, precis som vanligt, för när det gäller DIF fotboll så lyckas vi på något sätt skaffa oss sämsta tänkbara förutsättningar just inför derbyn.

Vi är luttrade, vi vet vårt utgångsläge. För att kunna gå vidare krävs det att vi vinner, och Syrianska tappar poäng. Inte mycket talar i nuläget för ett starkt DIF på söndag, om vi ska vara helt ärliga, men vi som är där och står upp för DIF kommer göra det rakryggat och vi slutar aldrig tro. Vi ska göra allt i vår makt för att bära fram Blåränderna till stordåd.

Någon jävla gång måste vi ha flytet och vinna ett derby!

DIF-Bajen cupen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s