Nedräkning varje dag nu. 6 dagar kvar…

Dagen efter, kändes som rejäl baksmälla imorse, men den har börjat släppa nu trots att förlusten sved rejält, för vi vet att större och viktigare saker är nära. Det är sex dagar kvar nu till derbyt mot Bajen. Vi på DIFenders kommer köra nedräkning på difenders.se varje dag fram tills matchen nu. Nu handlar det om att tagga till och göra Djurgårdsfamiljen redo på alla sätt!

Förutsättningarna sportsligt inför derbyt vet vi efter Bajens match ikväll mot Ljungskile, men oavsett resultat mellan dom bondegängen så gäller bara en sak för oss – vinna!

Om inte vinner gruppen själva, så kan vi spela bort Bajen och bara det skulle vara väldigt tillfredsställande, minst sagt. De har aldrig vunnit cupen – och vi ska grusa deras cupdrömmar även i år. DIF har inte vunnit ett derby sen 2011, och har långt ifrån optimala förutsättningar inför matchen med avstängningar, skador och nyförvärv som inte har pappersexercisen klara. Det är de förutsättningarna vi som supportrar måste leva med, så just därför är vi supportrar viktigare än någonsin på söndag. Vi kan påverka! Vi är dom som kan ge laget luft under vingarna, energi och självförtroende, och det ska vi göra med all vår makt.

För vår del ser vi på matchen så här. Vi skiter i förutsättningarna. Vi skiter i skadeläget och avstängningar. Vi skiter i om det blir fullsatt eller hur många Bajarna blir. Det DIF som spelar på planen och de DIF som är på läktarna ska bli jävligt jobbiga för Bajen att möta!

Vi ska ge allt, och lite till för Djurgårdens IF på söndag. 6 dagar kvar nu…

skitpaer_1

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s