Käftsmäll i Tälje – nu reser vi oss!

Riktigt tung förlust igår i Södertälje som kändes som en käftsmäll. DIF har haft förtvivlat svårt mot superettanlag senaste säsongerna. Alla kan gå på en enstaka mina då och då men vi har vi nu åkt på förluster mot Sirius, Norrby och Syrianska, en oavgjord mot Ängelholm och turlig seger sist mot Ljungskile. Det är uselt och DIF fotboll borde skämmas över dessa insatser. Det finns tyvärr inget annat sätt att se på saken.

Läget i gruppen och möjligheten till avancemang försämrades också avsevärt i och med förlusten, vi är irriterade och förbannade, men vi måste skaka av oss gårdagens käftsmäll och resa oss. Det är ännu inte kört, och vi har ett derby som väntar på söndag!

Nu slickar vi såren, reser oss, och ger oss fan på att vinna derbyt mot Bajen!

Vi har inte tid eller råd att gräva ner oss. Nu handlar allt om att ställa om och få Djurgårdsfamiljen enad, galet taggad och revanschsuget till derbyt! Det är nu upp till oss att visa stark Djurgårdskaraktär – vi ska svetsa samman familjen & brisera på söndag!

Kom igen nu Djurgårdsfamiljen – vi ska ta dom jävlarna – vinna derbyt!

 Krossa Bajen!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s