En vecka kvar – krossa Bajen

I skrivande stund bara en vecka kvar till cupderbyt mot Bajen. Matchen som har funnits i bakhuvet sen lottningen. Nervositeten börjar krypa på, det är mycket som står på spel, inte bara prestigen, utan det är även en match som kan avgöra om det blir avancemang i cupen och fortsatta Europadrömmar. Djurgårdsfamiljen går in till detta derby med enorm vinsthunger med tanke på våra urusla derbyresultat senaste åren. Det är inte mindre än en stor skam att det är så länge sen vi vunnit ett derby  – men nu är tiden inne – vi ska ta dom jävlarna! Det spelar ingen roll vilken elva de ställer på plan,  det spelar ingen roll hur många de blir på läktaren, det handlar om oss. Gör vi vårt så vinner vi både på plan & läktare – för Djurgårdens IF är helt enkelt bättre än överskattade Bajen, på alla plan!

Om en vecka ska du vara taggad som aldrig förr & vara redo att ge allt för DIF!

Dags för cupvinst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s