Härlig Djurgårdshelg – hockey & fotboll!

Vi Djurgårdare har en härlig helg som väntar med två viktiga matcher. Vi är unika med med lag i högsta serien i Sveriges två största sporter. På lördag är det hockey och kvällsmatch på Hovet som snart är helt fullsatt. Kvällsmatcher på lördagar brukar betyda lite extra drag på läktaren och det är viktiga poäng som står på spel då grisiga Luleå gästar huvudstaden. Pubsamling innan match på En Arena., vi är där.

På söndag bär det iväg på bortamatch, men inte längre bort än att det går att ta pendeln. Syrianska away i cupens andra omgång, vid DIF-seger tar vi ett starkt grepp om förstaplatsen i gruppen och sätter tung press på Bajen. Vi hoppas på stor uppslutning  från Djurgårdsfamiljen – det ska kännas som hemmaplan för DIF!

Ta bilen ut, eller pendeln. Gemensam pendelavgång från Centralen 12:16!

SYRIANSKA - DIF

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s