Vi besökte Trygga Barnen

I fredags besökte vi på DIFenders Trygga barnen som hade öppet hus, och det ligger ett stenkast från anrika Stadionborgen underbara område.

DIF Fotboll/Djurgårdsandan har redan samarbete med Trygga Barnen, vilket bland annat resulterat i att ett stort antal barn  6-25 år blev inbjudna att kolla DIF-HBG förra säsongen vilket tydligen vart väldigt uppskattat.

Detta gjorde oss i DIFenders nyfikna på Trygga Barnen som förening, då de hjälper  och stöttar utsatta barn o ungdomar, vars föräldrar lever i drog eller alkoholmissbruk.

Så vi vill dra vårt lilla strå till stacken, vi har skänkt pengar till verksamheten och vi lämnade över massa DIF pins till barnen, vilket var mycket uppskattat.DIFenders välkomnar alla som vill in i Djurgårdsfamiljen och ämnar fortsätta stötta Trygga Barnen.

Dessa barn/ungdomar krigar för sig själva och för sin familj så via Trygga Barnens stöd har dom större chans att växa upp i trygg, kärleksfull och omtänksam miljö.

Lämna gärna ett litet/stort bidrag genom att gå in på Tryggabarnen.org  eller läs om verksamheten och sprid ett god ord om deras rbete.

Lycka Till o Ge Aldrig Upp.

/DIFenders Stockholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s