DIF fotboll är heta!

Back to the klack och årets första hemmamatch blev en formidabel succé! DIF tog ett stabil 2-0 seger efter bla.a ett drömmål av ingenjören Olunga, och det inför dryga 6000 på Stockholmsarenan med ett välfyllt, sjungande och gungande Sofia! Alla som var där gick hem med ett stort leende på läpparna och längtar nu ännu mer efter att cupen och Allsvenskan ska dra igång! Det här vi gör vi om nästa säsong – Back to the klack på årets första träningsmatch på Stockholmsarenan!

Aik fyllde 125-år på söndagen, och siktade hårt på publikrekord på födelsedagen när de skulle möta mästarna Norrköping, ynka 2500 i publik. Nej, Gnagarna är verkligen inte ”överallt”, förutom när de är toppstrid och seriefinaler på hösten.

Vi har även nåtts av ryktet om att Mathias Ranegie ska vara klar för spel i Blåränderna vilket är oerhört spännande och når han upp till närheten av hans fulla potential så kommer han tillföra oss mycket!

Om en vecka drar cupen igång, då är det på riktigt, ingen jävla underskattning från spelare eller publik, vi ska bära fram DIF till seger!

DIF-Ljungskile

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s