Imorgon – Back to the klack!

En dag kvar till Blåränderna lirar och tills världens vackraste matchtröja släpps! Det ska bli jävligt kul att se DIF hemma på Stockholmsarenan för första gången 2016, och träffa alla dårar i Djurgårdsfamiljen igen. Det är alltid en speciell känsla första matchen för året.

Riktigt bra publiksiffra!
Intresset är riktigt bra inför lördagens begivenhet. I nuläget 6000 sålda vilket måste anses vara jävligt bra med tanke på matchens dignitet. Ifjol hade vi sålt 300 (hundra) förköpsbiljetter till matchen mot Helsingfors och det blev färre än 3000 i publik. Sista åren på Stadion fanns det matcher i Allsvenskan med 5-6000 i publik, nu har vi det sålt i förköp dagen innan på en träningsmatch mot ett inte alltför lockande motstånd. Det här har har vi gjort riktigt bra, fått igång surret, intresset och förköpsförsäljningen och det finns nog potential för 1500-2000 ytterligare att sluta upp imorgon.

Back to the klack – alla på Sofia!
Ja, ni vet vad som gäller men betonar återigen vikten av att vi sluter upp på Sofia. Vi hoppas detta kan bli en bra återkommande tradition, Back to the klack första träningsmatchen hemma på Stockholmsarenan varje år. Vi uppmanar även er som köpt biljett på Slaktis att istället ställa er på Sofia för en match – vi ska kul på Sofia imorgon och ge Blåränderna den inramning de förtjänar!

Kom till pubsamlingen och Happy Hour på Levys inne på arenan imorgon!
Lite annorlunda pubsamling imorgon men det är en riktigt bra idé, och alla supportergrupper kommer vara på plats . Vi på DIFenders är där från ca 12.30!

Vi kommer ha vårt souvenir och pinsortiment på plats, bl.a våra senaste t-shirts som DIFenders logga & Skit på er Bajensvin. Även Basketderbytickets kommer säljas.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s