DIF övertygar – abstinensen ökar!

Blåränderna tog idag sin första seger för året, och det övertygande efter 2-0 vinst mot danska Odense som är uppe i säsongen, och spelade med ordinarie lag. Försvaret höll tätt idag och Hampus höll nollan, målskyttar blev Sebbe och Jawo. Riktigt kul & bra besked!

Åh en sådan härlig daaaag – vinst, ny snygg matchtröja & ny sponsor för DIF!
Idag har DIF börjat smyglansera matchtröjan som släpps på lördag mot Ålesund, men den nya designen har redan sipprat ut och den har mottagits mycket gott i DIF-familjen! Idag presenterade även DIF fotboll en ny sponsor och samarbetspartner – Volkswagen, så det har helt enkelt enkelt varit en riktigt härlig Djurgårdsdag idag! Idag känner vi att buzzen och abstinensen inför fotbollssäsongen 2016 ökat rejält…bara 5 dagar kvar till Ålesund. Kommer bli kul – fixa biljetten till Sofia nu.

  • Back to the klack på lördag. Nya & gamla klackrävar står i klacken på Sofia!

KÖP SÄSONGSKORT – KÖP CUPDERBYBILJETT – KÖP BILJETT TILL ÅLESUND!

Kungarna av Stockholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s