6 dagar kvar…är du redo?

Vårkänslor i luften. Fåglarna kvittrar, snön smälter och det är ljust längre. Om bara 6 dagar spelar DIF fotboll sin första hemmamatch för året, och om 15 dagar drar svenska cupen igång, och om en månad är det cupderbyt mot Byarna. Det börjar närma sig!

I vanlig ordning är det svårt att bedöma statusen på DIF fotboll inför året, vi är ingen toppkandidat och det var det över decennium sen vi var, men vi älskar att kärnan i DIF-publiken visar sin passion och engagemang mer och mer för varje säsong, oavsett vilket lag och spelare vi ställer på planen. Den inställningen hyllar vi!

6 dagar kvar som sagt. 4000 sålda till Ålesund och vi vet att många, många ännu inte köpt sin biljett. Se till och gör det nu. Alla uppmanas köpa till klacken, Sofialäktaren.

Om 15 dagar drar tävlingssäsongen igång, Svenska cupen, som verkligen har fått ett lyft både intresse och statusmässigt sett. Ljungskile, Syrianska och Bajen i vår grupp med cupderbyt sist ut. Det derbyt kan bli helt avgörande för fortsatt cupspel och Europadrömmar!

Ny säsong snart alltså, och för oss som lever det här betyder det att en ny garderob måste inhandlas, så man inte ser ut som Bajare i kilt och träskor eller Gnagare i för korta jeans och för stor bomberjacka. Vi är Djurgårdare, vi är fan inte som dom!

Nya matchtröjan som släpps är måste för alla DIF – oavsett hur mycket casual du än är.

Kanske hittar du något du vill ha hos oss: https://difenders.se/souvenirer/klader/

Nya trainers, också en självklarhet inför säsongen. Det ger stor fotbollsabstinens!

tRAINER20

DIF NIKE TRAINERS

LA TRAINER

Djurgårdsjävlar i Stockholm och landet runt, gör er redo för 2016. DIF mot rubbet!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s