Reflektioner från Göteborg

Förlust, inte helt fyllt tåg, pub mindre än ett vardagsrum och bajamajor utan lyse. Det var en sida av resan och matchen Frölunda -DIF. Men det fanns en annan sida också, skön sammanhållning och riktigt bra pub och läktarös – vi hade roligt trots allt!

Frölunda away i hockey var nästan en surrealistiskt upplevelse. Bortasupportrar blir uruselt behandlade, servicen är så bristfällig att det nästan är provocerande. En underbemannad serveringskiosk med minimalt utbud, och toaletterna var bajamajor – utan lyse! Sen var det Frölundas publik och matcharrangemang, klappor & dundrande hög musik som spelas i stort sett konstant. Vi finner knappt ord hur usel publik och supporterkultur Frölunda har. Nog om dom. Vi öste på bra med ”Twist & Shout” som höjdpunkt. Hyll till snubben som drog igång den med tung pondus & fyndighet.

Till sist. Ett tack till JK som roddar såna här resor för oss. Tågarrangemanget sköttes utmärkt och vi anser att alla bör uppskatta JK:s slit och uppoffringar för att vi ska kunna åka tåg ibland på bortaresor. Nästa gång hänger du med!

Förmodade kommande tågresor i år är Malmö sön 24 april, och Häcken away sön 29 juni

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s